jual segala macam suntik putih vitamin c pelangsingan WA 081234545038 atau add pin bb D3497D0C
Others
News
17 Maret 2017
Semua yang perlu anda tahu tentang 29 Nexentury slc24a5 inhibitor
pernah dengar apa itu suntik kromosom yang katanya permanen, yang di pake para artis ?.. baca detailnya... detail

9 Maret 2017
Essenseu White sekarang lebih bagus NEW FORMULA dengan Vitamin B complex
Pakai essence white aja judah bagus... nah ini ada lagi ESENSEU WHITE BARU tambahan FORMULA BARU untuk PUTIH sempurna lEBIH BAGUS dengan Vitamin B complex... detail

14 Januari 2017
Apa itu Mesolipodic 360 ?
Jika metode konvensional diet dan olahraga untuk menurunkan berat badan tidak bekerja untuk Anda, maka mungkin apa yang Anda butuhkan adalah pengisian vitamin dan mineral pada tubuh anda yang dapat memungkinkan anda membutuhkan vitamin dan mineral yang akan membuat anda kehilangan dan membakar lemak. Bagaimana caranya ? baca artikel dibawah ini detail

6 Desember 2016
Promo Suntik Putih Spesial Natal
Semarak Natal Sudah Hampir Tiba, Saatnya Menyiapkan Penampilan terindah anda dengan Kulit Putih Bercahaya lewat PROMO SPECIAL NATAL cek promo dibawah ini : detail

» index berita

#6 of 12 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Cellulysis

Price Rp 2.500.000
Rp 2.000.000
Beli

Cellulysis

is the development of degraded fatty tissue that frequently contains water. This disorder results from one or several factors such as poor arterial or venous circulation, hormonal disturbances and problems with lymphatic drainage.Cellulite is due to the excessive storage of fat in the adipocytes. By becoming heavily laden with lipids, the adipocytes swell and become hypertrophic, sometimes to a high degree. The compression of the blood and lymph vessels by these fatty masses induces poor drainage of the water and stagnation of the toxins in the tissues. The resulting edema and degeneration of the fi bers of the connective tissue lead to the typical irregular stippled appearence of the skin known as “orange peel apperance”.


CELLULYSIS  acts in 4 stages:

1 Reducing lipo-edemas
The fi rst step in effi ciently treating cellulite consists in eliminating the excess water so as to reabsorb the edema and reduce swelling. CELLULYSIS contains mannitol which has a diuretic effect. As a non-metabolizable carbohydrate, it is excreted via the renal glomeruli without being absorbed by the tubules. This necessarily results in the elimination of a certain amount of water. It is used here instead of certain vegetal extracts such as Cynara scolymus (artichoke) which is sometimes used in phytotherapy.

2 Restoring an effi cient micro-circulation
Cellulite is frequently associated with circulation problems.The adipocytes, swollen by an excessive accumulation of fat exert pressure on the arterial, venous and lymphatic networks which surround them . It is therefore essential to restore an effi cient micro-circulation in order to re-establish the phenomena of tissue exchange (nutritional supply, excretion of waste substances, storage and release) which ensure good tissue function.

3 Lipolysis
Tween associated with a-cyclodextrin forms an amphoteric complex which is both liposoluble and hydrosoluble. It is capable of bonding aqueous and lipidic phases which normally cannot be mixed. When carried to the adipocytes by interstitial liquids, it lyzes the membrane by solubilizing the lipidic layer.The lipidic droplets contained in the cytosol of these cells are then released into the intercellular space. Like its analogues caffeine and aminophyllin, theophyllin acts by inhibiting phosphodiesterase (PDE). This process maintains a high level of cyclic AMP, thus stimulating the natural lipolytic mechanisms of the adipocytes.Once released, the short-chain fatty acids pass into the circulation while the long-chain fatty acids bind to albumin. The free fatty acids may then be used as a source of energy by all the tissues except the brain and the erythrocytes. Their degradation is particularly intense in the liver if the serum concentration is high.

4 Restructuring and protecting the connective tissue
When effi cient, the treatment of cellulite leads to a considerable decrease in the volume of fatty tissues. When fat has accumulated over a period of years, the distended connective tissue no longer possesses the elasticity required for recovering its initial tone. By modifying both qualitatively and quantitatively the elastin, silicium stimulates the regeneration of connective tissue. In addition, it tends to form a tri-dimensional network, hence its value in structuring these tissues. Once regenerated and restructured, the connective tissue recovers its tone and elasticity.

Indications
CELLULYSIS enables treatment of the unsightly clusters of fat localised in areas that are not affected by dieting, such as
the abdomen, thighs, hips, buttocks, knees, bags under the eyes and double chin.

Presentation                   
5mlx10 vials / set

 

product arrow Related Products

  • SLIMMING MAGIC Lecithine L-carnitine
  • Mesolipodic 360
  • KLF14 Gene Activator
  • SLIMMING MAGIC Lecithine L-carnitine
  • Mesolipodic 360
  • KLF14 Gene Activator
Login
Shopping Cart
shopping cart
Information
Product Scroller
Pembayaran
BCA
No.Rek : 2581747979
an : Reyni Oktafin Wantania
Mandiri

MANDIRI BANK
No.Rek : 142-00-1037052-5

An : Reyni Oktafin Wantania
Search
Search:
USD Calc
US$ x Rp. 13,000 =
Rp.  
Testimonial
ola
hey sist, aku sudah coba pengencang miss v PK24 nya yang beli di kamu, nyaman bgt sist jdi rapet tp ga kering. puas lah pokoknya makasih ya

lolita
kakak....esenseu white baru nya sudah aku pakai nih, 3x pemakaian sudah keliat hasil...seneng bgt deh, kalo abis aku pasti ambil lagi kak. thx ya sudah kasih barang bagus dan harga terjangkau. esens... detail

Ajeng
sista makasih ya untuk SLCF24A5 inhibitor III dari Nexenturynya sudah saya terima dengan baik. awal sempat takut sih..maklum, uang gede tapi liat website suntikvitamin.com saya percaya dan bener aja b... detail

bimbi
sista. aku yang pesen filler princess sama benang super v lift. barangnya bgus sist, filler + tanam benangku sudah berhasil.thx yah pelayannya cepet dan baik :)

ANJANI
mbak....thx ya GLUDIN SUPERnya sudah sampe, cepet bgt sampenya udah gitu dikasih free kapsul pemutih Gludin Forte lagi...memuaskan banget belanja di suntikvitamin.com next mau order lagi ya kalo sdh ... detail

Della
mbak reyni...saya sudah trima suntik putih permanen slc24a5 inhibitor ll nya....produknya asli, jadi lega deh dan seneng banget ga sabar mau cepet cepet infus...trims lacantik

raisa
makasih mbk GLUDIN SUPER sudah aku terima 2 minggu yang lalu. ini kali kedua aku pake dan TESTIMONI nya BAGUS banget, jadi tenang make suntik putih ini, karena original bener..bagus banget lagi..makas... detail

sihfa
essensue brp ya

abenk
Sis, maw tnya suntik pemutih cindella brapa ya?

Lindri
Testimoni untuk Tyrese Blanc II, sudah 3 box aku pake dan hasilnya memuaskan mbk. hanya saja di box terakhir kog bagian wajah saya tidak seputih pertama kali Infus tyrese. mohon penjelasannya...

» lihat testimonial
» isi testimonial
Others
TRACKING JNE, POS, TIKI

JNE
INPUT RESI JNE DISINI

Reload Captcha




Pos Indonesia
Masukkan No resi Pos Indonesia




Tiki

Masukkan nomor Connote Tiki:

Suntik Vitamin © 2012. Suntik putih | Suntik Vitamin | Pemutih Kulit | Perawatan wajah
#1 Suntik putih surabaya. Rahasia kulit putih, Pemutih kulit alami, Suntik Lemak, Suntik vitamin murah, pemutih harga grosir, rahasia kulit putih artis


Toko Online