jual segala macam suntik putih vitamin c pelangsingan WA 081234545038 atau add pin bb D3497D0C
Others
News
17 Maret 2017
Semua yang perlu anda tahu tentang 29 Nexentury slc24a5 inhibitor
pernah dengar apa itu suntik kromosom yang katanya permanen, yang di pake para artis ?.. baca detailnya... detail

9 Maret 2017
Essenseu White sekarang lebih bagus NEW FORMULA dengan Vitamin B complex
Pakai essence white aja judah bagus... nah ini ada lagi ESENSEU WHITE BARU tambahan FORMULA BARU untuk PUTIH sempurna lEBIH BAGUS dengan Vitamin B complex... detail

14 Januari 2017
Apa itu Mesolipodic 360 ?
Jika metode konvensional diet dan olahraga untuk menurunkan berat badan tidak bekerja untuk Anda, maka mungkin apa yang Anda butuhkan adalah pengisian vitamin dan mineral pada tubuh anda yang dapat memungkinkan anda membutuhkan vitamin dan mineral yang akan membuat anda kehilangan dan membakar lemak. Bagaimana caranya ? baca artikel dibawah ini detail

6 Desember 2016
Promo Suntik Putih Spesial Natal
Semarak Natal Sudah Hampir Tiba, Saatnya Menyiapkan Penampilan terindah anda dengan Kulit Putih Bercahaya lewat PROMO SPECIAL NATAL cek promo dibawah ini : detail

» index berita

#2 of 4 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Botox Medexall 100 unit

Price Rp 1.850.000 Beli
What is Botulinum Toxin Type A:
It is a natural purified protein, which in very low doses relaxes the overactive muscles that cause frown lines to form. Treatment is simple and non-surgical and smoothes the deep, persistent lines between your brows that have developed over time. 
Botulinum Toxin Type A temporarily improves the appearance of moderate to severe lines between the eyebrows. It may also be used for other conditions as determined by your health provider. Botulinum Toxin Type A is a neurotoxin. It works by blocking nerve impulses to the muscles or sweat glands, temporarily paralyzing the muscle or gland.
Why Using Botulinum Toxin Type A:
Because it causes the overlying skin to become smoother, with fewer lines and wrinkles. After treatment, the skin remains smooth and unwrinkled, while the untreated facial muscles contract in a normal fashion, allowing normal facial expression and feeling to be unaffected.
Use of Botulinum Toxin Type A is usually cheaper than surgery and the result will be noticed soon after injection (in some cases up to 7 days)
There will be no permanent scars and the there is no recovery time. The procedure may take only up to 15 minutes to be done and the effect last average 3 to 4 months (varies in different people)
Risk factors:
You should not use Botulinum Toxin Type A if:
The most common complications following injection include bruising at the injection site, mild headache, dry eye, drooping eyelids and uneven look of skin. Most of these results are temporary, undesired effects will fade and then disappear over time.
Adverse effects are higher when treating medical ailments, a combination of the higher doses administered and higher risk factors associated with the specific illness being treated. Rarely, it can cause spread beyond the site of injection. If it travels to the respiratory muscles, respiratory paralysis can occur.
Before using Botulinum Toxin Type A:
You should not use if you are pregnant or planning to become pregnant, or breast-feeding 
If you are taking any prescription or nonprescription medicine, herbal preparation, or dietary supplement
If you have allergies to medicines, foods, or other substances
If you have nerve problems or disease, muscle problems or disease, heart problems, bleeding disorders, seizures, or severe weakness or wasting of the muscles at the injection site
Any skin disorders, inflammation, scarring at the injection site
Do not use Botulinum Toxin Type A taking these medicine:
Aminoglycosides (eg, gentamicin), anticholinesterase medicines (eg, neostigmine), lincosamides (eg, clindamycin), magnesium, neuromuscular blockers (eg, atracurium), polymyxin, or quinidine, Anticoagulants (eg, warfarin) may increase risk of bleeding at the injection site.
Benefits:
  • No downtime. Patients can immediately resume normal activities.
  • Long experience has proven Medexall to be save. To date, no systemic complications associated with medexall injections has been documented
  • Treatment is reversible within several months
  • May be beneficial for treatment of migraine headaches
 
Injection Method:
In order to reduce the complication of blepharoptosis:
Avod injection near the levator palpebrae superiors, particularly in patients with larger brow-depressor complexes.
Medical corrugators injections should be placed at least 1 cm above the bony supraorbital ridge.
A) Forehead Wrinkle
Light Wrinkle – Inject 10 marking points
Heavy Wrinkle – Inject 12 marking points
The injection site should be 1.5 cm above eyebrows to prevent eyelid prolapsed and one injection at intervals of 1.5 – 2.0cm.
B) Glabellar Line
Inject 4 to 5 markings points between the eyebrows.
The injection site must be far away from brow and be closely between the eyebrows.
C) Crow Feet Wrinkle
Inject 3 marking points for each side of this wrinkle, respectively.
The injection site on both sides of this wrinkle must be symmetrical, equidistant, and equal quantity.
D) Platysmal Wrinkle
Inject 5 marking points for platysmal wrinkle.
Penetrate through epidermal layer and dermal layer of about 0.4-0.7mm thick at the angle of 45 degrees with skin, then penetrate vertically through the subcutaneous fat layer, and inject at the muscular fascia. Remember to keep away from blood vessels during injection.
 
Diluent to use:
0.9% sodium cholride injection
50 Unit vial Concentration 100 Unit vial
Volume of diluent (ml) added Unit / .01 ml Volume of diluent (ml) added
0.5 ml 10 U 1 ml
1 ml 5 U 2 ml
2 ml 2.5 U 4 ml
 

Login
Shopping Cart
shopping cart
Information
Product Scroller
Pembayaran
BCA
No.Rek : 2581747979
an : Reyni Oktafin Wantania
Mandiri

MANDIRI BANK
No.Rek : 142-00-1037052-5

An : Reyni Oktafin Wantania
Search
Search:
USD Calc
US$ x Rp. 13,000 =
Rp.  
Testimonial
ola
hey sist, aku sudah coba pengencang miss v PK24 nya yang beli di kamu, nyaman bgt sist jdi rapet tp ga kering. puas lah pokoknya makasih ya

lolita
kakak....esenseu white baru nya sudah aku pakai nih, 3x pemakaian sudah keliat hasil...seneng bgt deh, kalo abis aku pasti ambil lagi kak. thx ya sudah kasih barang bagus dan harga terjangkau. esens... detail

Ajeng
sista makasih ya untuk SLCF24A5 inhibitor III dari Nexenturynya sudah saya terima dengan baik. awal sempat takut sih..maklum, uang gede tapi liat website suntikvitamin.com saya percaya dan bener aja b... detail

bimbi
sista. aku yang pesen filler princess sama benang super v lift. barangnya bgus sist, filler + tanam benangku sudah berhasil.thx yah pelayannya cepet dan baik :)

ANJANI
mbak....thx ya GLUDIN SUPERnya sudah sampe, cepet bgt sampenya udah gitu dikasih free kapsul pemutih Gludin Forte lagi...memuaskan banget belanja di suntikvitamin.com next mau order lagi ya kalo sdh ... detail

Della
mbak reyni...saya sudah trima suntik putih permanen slc24a5 inhibitor ll nya....produknya asli, jadi lega deh dan seneng banget ga sabar mau cepet cepet infus...trims lacantik

raisa
makasih mbk GLUDIN SUPER sudah aku terima 2 minggu yang lalu. ini kali kedua aku pake dan TESTIMONI nya BAGUS banget, jadi tenang make suntik putih ini, karena original bener..bagus banget lagi..makas... detail

sihfa
essensue brp ya

abenk
Sis, maw tnya suntik pemutih cindella brapa ya?

Lindri
Testimoni untuk Tyrese Blanc II, sudah 3 box aku pake dan hasilnya memuaskan mbk. hanya saja di box terakhir kog bagian wajah saya tidak seputih pertama kali Infus tyrese. mohon penjelasannya...

» lihat testimonial
» isi testimonial
Others
TRACKING JNE, POS, TIKI

JNE
INPUT RESI JNE DISINI

Reload Captcha




Pos Indonesia
Masukkan No resi Pos Indonesia




Tiki

Masukkan nomor Connote Tiki:

Suntik Vitamin © 2012. Suntik putih | Suntik Vitamin | Pemutih Kulit | Perawatan wajah
#1 Suntik putih surabaya. Rahasia kulit putih, Pemutih kulit alami, Suntik Lemak, Suntik vitamin murah, pemutih harga grosir, rahasia kulit putih artis


Toko Online